low cost good quality
free Quote
fast Delivery
expedited

title icon1RRETH NESHtitle icon2

CO KINGFORD PCB ELECTRONICS, LTD.

Përvojë dhjetë vjeçare, vetëm për shërbim

One Stop Shop për të gjitha nevojat tuaja në PCB dhe PCBA

Kingford u themelua në 1999 për të siguruar shërbimet EMS për klientët në mbarë botën me dizajn ekspert, prodhim, zinxhir furnizimi, përmbushje porosie dhe zgjidhje pas tregut. Me fokusin tonë unik në procesin e futjes së produktit të ri (NPI); optimizimi i dizajnit, prokurimi, prodhimi dhe sfidat e testimit mund të identifikohen dhe zgjidhen shpejt.
experiencepërvojën
partnerspartnerët
techniciansteknikë
certificatecertifikatë
Më shumë
Competitive price
Çmimi konkurrues

Shumica e furnizuesve të Kingford janë prodhues të drejtpërdrejtë si Mikroçipi, dhe gjithashtu shpërndarës ndërkombëtarë.

Strictly quality control
Kontroll i rreptë i cilësisë

Cilësia është jeta jonë, ne e morëm këtë si misionin tonë dhe ndjekim në mënyrë rigoroze ISO. Certifikatat përfshijnë: ISO9001, ISO13485, TS16949.

On time delivery
Shpërndarje në kohë

Ekipi ynë PMC do të kontrollojë në mënyrë rigoroze kohën e blerjes dhe prodhimit të përbërësve. Dërgoni porosi te Kingford si fabrika juaj.

left iconSI T US PRDORETright icon

next
Upload PCB File

Ngarko skedarin PCB

next
Order Review

Rishikimi i porosisë

next
Payment

Pagesa

next
Fabrication

Fabrikimi

next
Delivery

Dorëzimi

next
Confim Recevied

Confim Marrë

left iconPAJISJET M B T MIRATright icon

2 Layers PCB
2 shtresa PCB
 • Sasi: 10 copë
 • Madhësia: 50x50 mm
 • Materiali: KINGFORD
 • Sipërfaqe: HASL me plumb
 • Trashësia: 1.6 mm
 • Çmimi 26 dollarë amerikanë (2.6 dollarë / copë)
Citoj Tani
4 Layers PCB
4 shtresa PCB
 • Sasi: 10 copë
 • Madhësia: 50x50 mm
 • Materiali: KINGFORD
 • Sipërfaqe: HASL me plumb
 • Trashësia: 1.6 mm
 • Çmimi 90 dollarë amerikanë (9 dollarë / copë)
Citoj Tani
6 Layers PCB
6 shtresa PCB
 • Sasi: 10 copë
 • Madhësia: 100 × 100 mm
 • Materiali: KINGFORD
 • Sipërfaqe: HASL me plumb
 • Trashësia: 1.6 mm
 • Çmimi 83,7 dollarë amerikanë (8,37 dollarë / copë)
Citoj Tani

left iconSH SERRBIMET E PLOT PRODHIMTARI I PCB-veright icon

Prototipi i PCB
 • Shtresat: 1-8
 • Sasia: 5-1000 copë.
 • Shkalla e Cilësisë: Standard IPC1
 • Koha e plumbit: 2-9 ditë
 • Materiali: FR4
Citoj Tani
Fabrika standarde PCB
 • Shtresat: 1-32
 • Sasia: 1-1 milion copë.
 • Shkalla e Cilësisë: Standard IPC2
 • Koha e plumbit: 2 ditë-5 javë
 • Materiali: FR4
Citoj Tani
Avancuar PCB Fab
 • Shtresat: 1-32
 • Sasia: 1-1 milion copë.
 • Shkalla e Cilësisë: Standard IPC1
 • Koha e plumbit: 12-15 ditë
 • Lloji: Flex, Rogers, Alu, etj.
Citoj Tani
Asambleja e PCB
 • Përmbushja: Gardian ose i dërguar
 • Sasia: 1-10,000 + copë.
 • Shkalla e Cilësisë: IPC3
 • Koha e plumbit: aq e shkurtër sa 2 ditë
 • Të tjera: AOI. Rrezet X SPI, TIK
Citoj Tani

left iconPSE NA ZGJODHET NEright icon

 • Citim, porosi dhe ndjekje online
 • PCB Fab me 24 orë ekspres
 • PCB Assy me 12 orë shprehje
 • Shërbim real me një ndalesë të PCB
 • Asnjë MOQ, PA Tarifa Konfigurimi, JO NRE
 • 24 orë mbështetje dhe prodhim teknik pa ndërprerje
 • 99% transport në kohë me mbështetje të madhe nga DHL
 • Cilësi e shkëlqyeshme e aprovuar nga mijëra klientë në të gjithë botën
 • Fabrika e avancuar e PCB-ve e vendosur në Silicon Valley të Kinës - Shenzhen
Fast Turnarounds
Kthesat e shpejta

Më shpejt se 24 orë

Low Minimums
Minimalet e ulta

Shërbimi Cilësor i Klientëve

Best Value
Vlera më e mirë

Prodhuesi Direkt Pricng

plant_1
plant_2
plant_3
Kingford-prodhuesi juaj PCBA / OEM

Kingford u siguron klientëve 20 vjet udhëheqje dhe përvojë në teknologjinë e përparuar të Asamblesë PCB, me procese të provuara dhe një gamë të plotë të shërbimeve.

left iconBlerësit dhe rishikimetright icon

Cezar Costa - menaxher inxhinier

Kingford na mbështeti nga mostrat deri në prodhimin në masë, ata ofruan shërbime të shkëlqyera nga kuotimi, prodhimi dhe shpërndarja.

Daniel Ferrari - Menaxher blerjesh

Kingford është partneri ynë i gjatë për të siguruar shërbime shumë profesionale për ne.

Abraham Howell - Menaxher i përgjithshëm

Fabrika shumë e mirë OEM me kohë të shpejtë të dorëzimit, më pëlqen.