Shërbim Montimi Prototip PCB

Postuar më 2020-07-06

Çfarë përfshin shërbimi i montimit prototip PCB?

Lloji i montimit

 • SMT (Teknologjia e Montimit në Sipërfaqe).
 • Thu - vrimë.
 • Të përziera (SMT / Nëpër Vrimë).
 • Vendosje në një anë / në të dy anët.
 • Komponentë pasivë të vegjël si paketa 0402 (aq e vogël sa 0201 dhe subjekt i rishikimit të dizajnit).
 • Array i Rrjetit Ball (BGA) -Kontrolloni rrezet X (aq të vogla sa lartësia .4 mm).
 • Komponentë të vegjël të lartësisë, lartësi aq të vogël sa 15 milje.

Lloji i bashkimit të montimit

 • Asambleja e plumbit PCB.
 • Lead-free .
 • Komponentët PCB në përputhje me RoHS.
 • Procesi "Jo i pastër".

Lloji i modelit të montimit

 • Laser cut stainless steelmontimit të PCB template.
 • Nano coatings are available.

pcb-prototype-assembly-02

Why start with prototype assembly?

Some design engineers choose to go directly into production after designing and manufacturing the PCB. However, this is not wise. Many problems may arise during many stages of manufacturing, assembly and testing. This is why it is important to start with low-volume prototype assembly:

 • Cost -Prototype assembly of your first prototype allows you to find ways to reduce the cost of circuit board manufacturing and assembly. In addition, mass production of defective designs may cost a lot of wealth.
 • Identify design defects- prototipa PCB can help you discover design defects that can be corrected before production runs.
 • Proper testing-Testing ensures that the PCB design is working properly and reduces the risk of errors before production.

How to choose PCB prototype assembler?

Before starting to design a prototipit PCB , it is important to choose the right prototype assembly partner. The following are important questions for making the right choice:

 • Does the PCB assembler manufacture bare printed circuit boards internally?
 • Is all or part of the manufacturing industry a contract with a third party?
 • Does the PCB assembler have the technical experience and ability to meet your circuit board design requirements?
 • Does the assembler have the required direct and quick access to materials and components?
 • Can PCB prototype assemblers produce parts according to the specified schedule?

pcb-prototype-assembly-03

What information is important for PCB assembly orders?

Before a PCB prototype assembler starts a new project, most people need this relevant information:

 • Number of prototypes required.
 • PCB Gerber files.
 • Detail the bill of materials (BOM) for all components.
 • Precise timetable for prototype turnaround.

What does PCB prototype assembly bring to the marine industry?

Since the technology has become a universal key to major development, the growth rate of the marine and marine industries has increased in recent years. The marine market limits every innovative electronic and design solution. All developments in the maritime sector have been and are moving towards modern concepts, in which printed circuit boards are being researched and developed. How to improve the efficiency of the equipment? How to get the best fuel efficiency? Has the dual fuel concept become a hot topic for major innovations? These are the basic issues that are believed to bring new singularities in the market.

The modern marine market showcases innovations in security equipment, telematics, anti-vibration equipment, and underwater marine machinery. The marine and marine industries have shown major concerns about protecting power resources from damage caused by climate response and global warming. With this, submarines, weather sensors, marine instruments, underwater equipment, cranes, flood detectors, galvanic isolators, fuel-efficient motors and other rugged ship applications require a proven design to design ship manufacturing.

Lidhshmëria dhe mbështetja mekanike e siguruar nga PCB detare elektrike janë themeli për krijimin e të gjitha makinerive detare të përqendruara dhe efikase dhe anijeve detare. Mekanizmat e anijeve që mbështeten në bordet e qarqeve të shtypura për të kontrolluar proceset elektronike nga anijet e prodhimit, jahte, anije dhe mjete të tjera ujore. Midis tyre, Rigid / Flex PCB përdoret kryesisht për të siguruar zgjidhje elektronike me module RF efikase. Sipas qëllimit të përdorimit, ekzistojnë shumë lloje të PCB detare elektronike. PCB me dy shtresa dhe shumë shtresa përdoren për përbërjen komplekse të anijes. Materialet e shkallës së lartë PCB përdoren gjithashtu në bordin e qarkut, i cili është shumë i përshtatshëm për përgjigjen e klimës në oqean. PCB është themeli i inovacioneve të ndryshme detare në të gjithë botën.