Bordi Bluetooth

Prodhuesi dhe montimi i bordit Bluetooth - Shërbim me një ndalesë

Bordi Bluetooth është gjithashtu moduli Bluetooth. Shtë me funksion të integruar Bluetooth. Përdoret për komunikim pa tel me rreze të shkurtër dhe ndahet në modulin e të dhënave Bluetooth dhe modulin zë Bluetooth sipas funksioneve.

Moduli Bluetooth i referohet grupit bazë të një çipi të funksionit të integruar Bluetooth, i cili përdoret për komunikimin e rrjetit pa tel dhe mund të ndahet përafërsisht në tre lloje: moduli i transmetimit të të dhënave, moduli i telekomandës. Moduli i përgjithshëm ka veti gjysëm të gatshme dhe përpunohet në bazë të çipave për t'i bërë më të thjeshta aplikacionet pasuese.

1. The interface of the Bluetooth module is divided into the serial interface, USB interface, digital IO port, analog IO port, SPI programming port, and voice interface.

When only data transmission is required, the system architecture should use serial interface (TTL level) as much as possible, so that modules on the market can support. If you really need IO port, you need to develop Bluetooth software according to your needs. Both the time cost and the economic cost are relatively high.

2. The Bluetooth module is generally composed of a chip, a PCB board, and peripheral devices.

Due to different functions and applications of different Bluetooth modules, the external lead pins of the module will be different.

3. Classification of Bluetooth Board:

 • The Bluetooth module is divided into 1.2, 2.0, 2.1, 4.0 and the latest 4.1 and 5.0 according to the standard.
 • The Bluetooth module is divided into a data Bluetooth module and a voice Bluetooth module according to the purpose. The former complete wireless data transmission and the latter performs wireless data transmission of voice and stereo audio.
 • The Bluetooth module is divided into a flash version and ROM version according to the chip design. The former is generally BGA package, external flash, the latter is generally QFN package, external EEPROM.
 • The Bluetooth module has Broadcom Bluetooth module, Dell Bluetooth module, and CSR Bluetooth module according to the chip manufacturer.
 • The Bluetooth module has data Bluetooth module, serial Bluetooth module, voice Bluetooth module, and car Bluetooth module according to the purpose.
 • The Bluetooth module has CLASS1, CLASS2, CLASS3 according to the power.
 • The Bluetooth module is mainly divided into a classic Bluetooth module (BT) and a low-power Bluetooth module (BLE) according to an application and a support protocol.
 • The Bluetooth module is divided into a single-mode Bluetooth module and dual-mode Bluetooth module according to the support of the protocol.
 • The Bluetooth module is divided into a Bluetooth data module and a Bluetooth audio module according to the application.
 • Bluetooth module is divided into industrial grade and commercial grade according to temperature.

4. Application areas of the Bluetooth modules:

 • Wireless PC peripherals
 • Wireless game controller
 • Wireless audio
 • Remote control
 • Consumer electronics
 • Home automation
 • Toys
 • Personal health and entertainment

Hetim


  send-icon Na dërgoni mesazhin tuaj