Bordi i Projektimit të PCB

Prodhuesi dhe Asambleja e Bordit të Projektimit PCB - Shërbim me një ndalesë

Kur keni projekte të mira elektronike por nuk dini si të filloni, KINGFORD mund t'ju ofrojë shërbim të mirë çdo gjë që dëshironi. Të tilla si Bordi i Projektimit të PCB.

PCB është themeli i të gjitha produkteve elektronike. Dizajni i PCB është shumë i rëndësishëm në shërbimin tonë. Së pari, ju lutem më lejoni të ndaj atë që është shërbimi KINGFORD Layout. Së dyti, çfarë mund të bëjmë për ju:

1. Krijoni një vizatim të ri inxhinierik PCB

2. Ndërtuar një skedar të ri skematik dhe PCB

3. Lista e ndërtuar BOM

4. Dizajnoni diagramin e qarkut PCB

 • Dizajnoni dimensionet dhe formatin e PCB-ve
 • Vendosni përbërësin korrespondent në skedar
 • Routine then it connects all the component
 • Adjust all the component and wiring when finish routing
 • Save the document and output file

5. Make a report, include schematic’s netlist

6. Import schematic’s netlist to the PCB document

7. Design PCB (include layout and Copper pour etc)

 • Planning PCB
 • Set up the parameter of PCB
 • Import schematic’s netlist and B.O.M
 • Component distribution
 • Auto-routing
 • Adjust manually
 • Save the document and output file

8. Double-check via DRC

9. Make a final report – pcb design board

 • Please do a layout and wiring base on a schematic.
 • Please check the original document before layout, it can save something that can reuse (such as DDR and master chip), then break up the rest of the file and delete unnecessary line and hole.
 • Set up all the component’s location. The Master chip system set on the basis of every receiver port, pay attention to the direction and position.
 • Arrange all the function module by a single from the schematic, don’t take it together, then, arrangement outside PCB.
 • You can fine adjustment all the function module during the complete arrangement, make it achieve a reasonable connection between modules, finally, PCB layout uniform, beautiful and reasonable.
 • Please kindly consider the power supply when layout, It is necessary to plan which power sources are divided by planes and which are to be routed. The relevant power sources should be put together as much as possible, and a clear current flow should be made.

Circuit-Board

When you are the wiring, the first time needs to finish some important, several signal lines, such as DDR, HDMI, Network Port, TUNER, Panel, CA, USB, Audio and Video and so on. you can fine-tune the layout then get traces are as smooth as possible.

Hetim


  send-icon Na dërgoni mesazhin tuaj