Gjysma vrimë

Prodhuesi dhe montimi i gjysmës së vrimave - Shërbim me një ndalesë

Përcaktohet gjysma vrima metalike (brazdë). Pas shpimit të vrimës, vrima e dytë shpohet dhe procesi i formësimit përfundon. Më në fund, vrima (brazda) e metalizuar është prerë përgjysmë. Me pak fjalë, vrima e metalizuar e buzës së pllakës pritet në gjysmë.

Procesi i gjysmës së vrimave:

Procesi i vrimave gjysëm të metalizuara në buzë të bordit të përfunduar është tashmë një proces i pjekur në përpunimin e PCB, por në procesin e kontrollit të cilësisë së vrimës gjysmë të metalizuar në buzë të bordit: siç është muri i vrimës nxit bakri, mbetja ka qenë në procesin e përpunimit të një problemi.

This type of board has a row of semi-metalized holes in the PCB, which is characterized by a relatively small individual, mostly used on the carrier board, as a daughter board of the motherboard, through the semi-metalized holes and the motherboard and components The feet are welded together.

Therefore, if there are copper thorns in these semi-metalized holes, the soldering of the plug-in manufacturers will result in inaccurate solder joints and weak soldering, which will cause a bridge short circuit between the two pins.

Half HoleCopper PCB

Metal half hole circuit board machining principle:

Pavarësisht nëse është shpim ose mulliri, drejtimi i rrotullimit SPINDP (gisht) është në drejtim të akrepave të orës. Kur mjeti përpunohet në pikën A, shtresa e metalizimit e të gjithë murit të pikës A është e lidhur ngushtë me shtresën e nënshtresës për të parandaluar metalin. Zgjatja e shtresës gjatë përpunimit dhe ndarja e shtresës së metalizuar nga muret e poreve gjithashtu do të sigurojë që ferrat e bakrit të mos ngrihen dhe të lihen pas përpunimit;

Hetim


    send-icon Na dërgoni mesazhin tuaj