Mirësevini në 6pcba

Postuar më 2019-07-15

Kingford 6PCBA është furnizuesi juaj me një ndalesë të bordeve të qarqeve të shtypura dhe të mbledhura. Sigurimi i shërbimeve EMS për klientët në mbarë botën me dizajn ekspert, prodhim, zinxhir furnizimi, përmbushje porosie dhe zgjidhje pas tregut. Me fokusin tonë unik në procesin e futjes së produktit të ri (NPI), sfidat e optimizimit të dizajnit, prokurimit, prodhimit dhe testimit mund të identifikohen dhe zgjidhen shpejt.

Certifikimi: UL, ISO14001 , ISO9001 , ISO13485 , IATF16949.

√ Ofrimi i shërbimit On-line 24 orë.

√ Sigurimi i një cilësie të lartë të qëndrueshme dhe çmim të volitshëm të Pllakave të Qarqeve të Shtypura.

√ Sigurimi i Asamblesë së PCB-së, Shërbimi i Ndarimit të Komponentëve.

Service Shërbimi i mostrës është brenda 7 ditëve të punës!

Production Prodhimi masiv bëhet brenda 2 javësh!

Kingford —- PCB juaj dhe partneri juaj i Asamblesë në Kinë!