Shembull PCB

Prodhuesi dhe montimi i mostrës PCB - Shërbim me një ndalesë

Mostër PCB - Vërtetim i bordit të qarkut të shtypur. It'sshtë një pjesë shumë e rëndësishme elektronike, dhe mbështetja PCB për komponentët elektronikë është ofruesi i lidhjeve elektrike për komponentët elektronikë. Për shkak se është bërë me shtypje elektronike, quhet një qark qark "shtypës".

Shembulli i PCB-së është prodhimi provë para porosisë grumbullore, projekti kryesor është krijimi i qarkut nga inxhinier PE dhe përfundon të gjithë paraqitjen e PCB-së, porositësi vendos vendin për të fabrikuar dhe provuar një demo. Para se projektuesi të përfundojë të gjithë punën, konfirmoni dhe provoni, të gjithë demonstrimin që quan "Shembull".

Moreover, this demo has no MOQ (Minimum Order Quantity). If customer final needs to do PCB assembly. KINGFORD advise your first demo is more than 10pcs because the quantity more then 10pcs we can do the assembly by Hi-speed Mounting Inspection. The final result is better than DIP.

PCB Sample

What information need before “Take PCB Sample”:

Firstly, materials: please explain what PCB panel materials you need? The common texture is KINGFORD . Its main materials are Epoxy resin stripped fiber cloth board.

Secondly, layer: How many layers you need?

Thirdly, the color of Solder Mask: the color base on client real requirement. It has green, blue, black, red and yellow, etc. The most common need is Green.

Fourthly, the color of Silk-Screen: The color of character and frame on PCB. The common style is white.

Fifthly, copper thickness: We usually scientific calculation copper thickness via PCB circuit current. The thicker the better, but more expensive, so that need to a reasonable balance.

Sixth, whether the through-hole covers solder resistance: Resistance welding is insulation over the hole. Otherwise, it is not insulation over the hole.

Seventh, surface coating: SMOBC & HAL and Gold Plating you can choose.

Lastly, quantity: how many pieces you want to try first order?

Shënime:

Firstly, Please care should be taken in the selection of proofing quantity to effectively control the cost.

Secondly, Special validation of device packaging to avoid failure of proofing due to packaging errors.

Thirdly, Conduct comprehensive electrical inspection to improve the electrical performance of the PCB board.

Së fundmi, Ju lutemi bëni një paraqitje të plotë të sinjalit, zvogëloni zhurmën dhe përmirësoni qëndrueshmërinë e PCB.

Hetim


    send-icon Na dërgoni mesazhin tuaj