Nëpër Pad

Përmes Prodhuesit dhe Montimit të Padëve - Shërbim me një ndalesë

Teknologjia Via in Pad (VIP) në thelb i referohet teknikës së vendosjes së vias direkt nën jastëkët e kontaktit të përbërësit. Veçanërisht jastëkët BGA me paketa të niveleve më të imëta. Me fjalë të tjera, teknika VIP bën që viasat të platohen ose të fshihen nën jastëkët BGA. Kërkimi nga prodhuesit e PCB të përdorin futje rrëshire për t'i bërë ato të padukshme përpara se të vendosen bakër.

Me rritjen e dendësisë dhe ndërlidhjes së bordeve të qarqeve, teknologjia Via-in-Pad është shfaqur për të arritur PCB me densitet më të lartë dhe për të kursyer hapësirë, duke e bërë gjurmën e PCB më të vogël dhe instalime elektrike. Po bëhet gjithnjë e më mirë.

As we all know, the printed board plugging process is a process that is produced by the higher requirements of the printed board manufacturing process and surface mount technology.

The plugging effect has the following points:

  • Prevents short-circuiting of tin from the via through the component surface during PCB over-wave soldering.
  • Avoid flux remaining in the vias.
  • Prevents the soldering of the solder balls from over-wave soldering, causing a short circuit.
  • Prevent surface solder paste from flowing into the hole to cause solder joints, affecting placement.

Via in Pad-KINGFORD

Via in Pad common problem analysis:

Gjëja më e vështirë për t'u kontrolluar për vrimën në jastëk është se në vrimë ka rruaza kallaji ose jastëk boje. Ky është i ashtuquajturi fenomen i shpërthimit të naftës. Disa klientë në kompaninë tonë kanë kërkesa shumë të rrepta në jastëkun e saldimit dhe pamjen e maskës së saldimit.

Ekziston një kërkesë për një vrimë në jastëk, dhe gjëja më e vështirë për t'u kontrolluar para se të prodhojmë këtë pllakë është problemi i shpërthimit të vajit të shkaktuar nga shërimi ose kallajzimi, i cili shkakton ngjitje në jastëk dhe vrimë në vrimë.

Kurimi ose kallajosja është një proces në të cilin tretësi i bojës së prizës avullohet dhe rrëshira tkurret. Prandaj, kontrolli i pahijshëm është më i priruri për shfaqjen e rruazave të kallajit ose shpërthimit të vajit në vrimë.

Via in pad

Hetim


    send-icon Na dërgoni mesazhin tuaj