PCB e madhe

Prodhuesi dhe asambleja e madhe e PCB - Shërbim me një ndalesë

CCL njihet gjithashtu si substrate. Një material në formë pllake i marrë nga zhytja e një materiali përforcues në rrëshirë. Pastaj veshja e një letre bakri në njërën ose në të dy anët dhe shtypja e nxehtë quhet një petëzuar e veshur me bakër. Shtë materiali bazë për PCB, shpesh i quajtur substrate ( PCB i madh ). Kur përdoret në prodhimin e pllakave me shumë shtresa, quhet ndryshe CORE.

CCL është materiali themelor i industrisë elektronike. Përdoret kryesisht në prodhimin e PCB-ve. Përdoret gjerësisht në televizione, radio, kompjuterë, kompjuterë, komunikime mobile dhe produkte të tjera elektronike.

Meqenëse prodhimi i PCB është në gjysmën e fundit të prodhimit të pajisjeve elektronike, ajo quhet industria e rrymës së industrisë elektronike. Pothuajse të gjitha pajisjet elektronike kërkojnë mbështetje PCB, kështu që PCB-të janë pjesa më e madhe e tregut në botë e përbërësve elektronikë. Aktualisht, Japonia, Kina, Tajvani, Evropa Perëndimore dhe Shtetet e Bashkuara janë bazat kryesore të prodhimit të PCB.

Cili është emri kinez i PCB?

Emri kinez është një bord qark i shtypur, i njohur gjithashtu si PCB . Isshtë një komponent i rëndësishëm elektronik dhe është mbështetja e komponentëve elektronikë. Gjithashtu një bartës për lidhjen elektrike të komponentëve elektronikë. Për shkak se është bërë me shtypje elektronike, quhet një bord qark "shtypës".

After the electronic equipment adopts the printed board, due to the consistency of the same printed board, the manual wiring is avoided. Meanwhile, the electronic components can be automatically inserted or mounted, automatically soldered, and automatically detected to ensure the quality of the electronic equipment. Increase labor productivity, reduce costs, and facilitate maintenance.

Printed boards have evolved from single layers to double-sided, multi-layer and flexible, and still maintain their respective trends. Due to the continuous development of high precision, high density, and high reliability, the volume is reduced, the cost is reduced, and the performance is improved, so that the printed board still maintains a strong vitality in the development of electronic equipment in the future.

The domestic and international discussion on the future development trend of printed board manufacturing technology is basically the same, that is, high density, high precision, fine aperture, fine wire, fine pitch, high reliability, multi-layer, high-speed transmission, lightweight. The development of thin-type direction, in the production at the same time to improve productivity, reduce costs, reduce pollution, adapt to the development of multi-variety, small-volume production. The technical development level of printed circuits is generally represented by the line width, aperture, and plate thickness/aperture ratio on the printed board.

Where is the big pcb generally used?

Application areas: smartphones, touch panels, computers, e-books, digital cameras, LCD TVs, LED lighting, etc.

Nëse një klient ka nevojë për një bord në shkallë të gjerë, ne gjithashtu mund ta prodhojmë atë. “Rreth bordit të madh, madhësia e bordit tonë të madh mund të jetë 600 mm x 900 mm. Për shkak të madhësisë së madhe të bordit, kostoja e stendës së provës dhe filmi do të rritet në përputhje me rrethanat. "

Hetim


    send-icon Na dërgoni mesazhin tuaj