Me përvojë dhe plotësisht i automatizuar

Postuar më 2019-07-15

Më shumë se 10 vjet përvojë në prodhim të PCB, sistem i përsosur i kontrollit dhe përmirësimit të cilësisë. Platformë shpimi gjermane SCHMOLL. Etcher vakumi kozmik Hong-Kong, Sigurimi i Garancisë për Konsumatorët.