PCB qeramike

Prodhuesi dhe montimi i PCB qeramike - Shërbim me një ndalesë

Nënshtresa qeramike ( PCB qeramike ) i referohet një pllake të veçantë procesi në të cilën një fletë bakri lidhet drejtpërdrejt me një sipërfaqe të një substrate qeramike të aluminit (Al2O3) ose nitridit të aluminit (AlN) (një ose dy anë) në një temperaturë të lartë. Nënshtresa e përbërë ultra e hollë e prodhuar ka veti të shkëlqyera izoluese elektrike, përçueshmëri të lartë termike, ngjitje të shkëlqyeshme dhe forcë të lartë ngjitëse, dhe mund të gdhend modele të ndryshme si një bord PCB, dhe ka një aftësi të madhe aktuale të bartjes së rrymës.

Therefore, ceramic substrates have become the basic material for high-power power electronic circuit structure technology and interconnection technology.

Ceramic PCB

Ceramic PCB Advantages:

1. The thermal expansion coefficient of the ceramic substrate is close to that of the silicon chip, which can save the transition layer Mo film, save labor, material and reduce cost.

2. Reduce solder layer, reduce thermal resistance, reduce void and improve the yield.

3. The line width of 0.3mm thick copper foil is only 10% of the ordinary printed circuit board under the same current carrying capacity.

4. Excellent thermal conductivity, which makes the chip package very compact, greatly increases the power density and improves the reliability of the system and device.

5. Ultra-thin (0.25mm) ceramic substrate can replace BeO, no environmental toxicity problem.

6. The current carrying capacity is large, 100A current continuously passes through the 1mm wide and 0.3mm thick copper body, the temperature rise is about 17°C; 100A current continuously passes through the 2mm wide and 0.3mm thick copper body, the temperature rise is only about 5°C.

7. Low thermal resistance, 10×10mm ceramic substrate the thermal resistance is: 0.63mm, thermal resistance is 0.31K/W, 0.38mm thick ceramic substrate is 0.19K/W, the thickness of the 0.25mm is 0.14K/W.

8. High insulation withstands voltage to ensure personal safety and equipment protection.

9. New packaging and assembly methods can be implemented to make the product highly integrated and compact.

Classification:

1. According to the material

  • Al2O3
  • BeO
  • AlN

2. According to the manufacturing process

  • HTCC (High-Temperature Co-fired Ceramic)
  • LTCC (Low-Temperature Co-fired Ceramic)
  • DBC (Direct Bonded Copper)
  • DPC (Direct Plate Copper)

Performance Requirements:

1. Mechanical properties
It has high mechanical strength and can be used as a supporting member in addition to mounting components; has good processability and high dimensional accuracy; it is easy to achieve multi-layering; The surface is smooth, free of warpage, bending, microcracks, etc.

2. Electrical properties
Insulation resistance and dielectric breakdown voltage are high; low dielectric constant; low dielectric loss; stable performance under high temperature and high humidity conditions to ensure reliability.

3. Karakteristikat
termike Përçueshmëri e lartë termike; përputhja e koeficientit të zgjerimit termik me materialet përkatëse (veçanërisht përputhja me një koeficient të zgjerimit termik të Si); rezistencë e shkëlqyer ndaj nxehtësisë.

4. Karakteristikat e tjera
Qëndrueshmëri e mirë kimike; metalizim i lehtë, model i fortë qarku dhe ngjitje; nuk ka higroskopi; vaj dhe rezistencë kimike; një sasi e vogël e emetimit të rrezeve x; pa ndotje ose jo-toksicitet; pa strukturë kristali në intervalin e përdorimit të temperaturës Ndryshimi; lëndë e parë e pasur; teknologji e pjekur; e lehtë për t’u prodhuar; çmim të ulët.

Hetim


    send-icon Na dërgoni mesazhin tuaj