Prodhimi Masiv i PCB

Prodhuesi dhe Montimi i Prodhimit Masiv PCB - Shërbim me një ndalesë

Prodhimi masiv i PCB, i njohur gjithashtu si prodhim i përsëritur, është lloji i prodhimit që prodhon sasi të mëdha të produkteve të standardizuara.

Prandaj, prodhuesi mund të jetë përgjegjës për lëndët e para për të gjithë gamën e produkteve. Të gjurmojë dhe regjistrojë përdorimin e lëndëve të para në linjën e prodhimit.

Përveç kësaj, prodhuesit duhet t'i kushtojnë vëmendje çështjeve të cilësisë për një periudhë të gjatë kohore. Për të shmangur degradimin gradual të cilësisë së një lloji të caktuar të produktit.

PCB-Mass-Production

Shënime:

1. Prodhimi masiv i PCB duhet të përfundojë pasi inxhinieri të ketë përfunduar projektin dhe testimin e produktit.

2. Pas konfirmimit të të gjitha problemeve inxhinierike.

3. In order to maximize the consistency of the circuit board and ensure the performance of the product. So we must pay attention to the manufacturer’s yield rate when mass-customizing the circuit board.

4. Pay attention to whether the manufacturer has a quality supervision system. Such as IQC raw material testing management, OQC shipping test and inspection, QE inspection standards and QA quality assurance and other qualifications.

Hetim


    send-icon Na dërgoni mesazhin tuaj