Prokurimi i Komponentit

Prodhuesi dhe Furnizuesi i Prokurimit të Komponentit - Shërbim me një ndalesë

Kingford ofron shërbime profesionale me një ndalesë të PCB dhe PCBA OEM me prodhim të çelësave me 20 vjet përvojë.

Shërbimi ynë i zinxhirit të furnizimit mund të sigurojë komponentë sipas kërkesës, duke ndihmuar klientët të zgjidhin problemet e materialeve të ngadalta. Në prokurimin e komponentëve, qëllimi ynë është: cilësia është mbi gjithçka tjetër. Dhe të ndihmosh klientët të ulin kostot është kuptimi i ekzistencës sonë.

Components Sourcing: Ndihmimi i dhe të përmirësoni produktivitetin tuaj përmes:

  • Me kosto efektive, bleni përbërës origjinal, bashkëpunoni me markën origjinale.
  • Experts team with 20 years experience.
  • Professional components certified engineers and experienced supply chain management, team.
  • Focus on the latest international market information and provide a competitive price.
  • Certified suppliers and Parts.
  • No MOQ, fast delivery.

To successfully help customers source components to cost down, companies require experienced, practical management and resources on-site. Kingford provides these resources to help companies develop and execute a comprehensive international strategic sourcing program.

We are ISO14001: 2015, ISO13485, IATF16949: 2016 and ISO 9001 certified. We have EMS sourcing capability and commodity management. All the components we purchase are from the original manufacturer or A-level agents, which means we will never ever use second-hand parts, refresh components or parts with old date code. We have professional purchasing team and We have a purchasing office in Japan and Hongkong.

Component Procurement Factory

Why choose our component procurement supplier?

In managing the supply chain, our procurement engineers have more than 20 years of experience in OEM electronic material procurement, creating predictability, reliability, and responsiveness throughout the entire customer engagement. We provide on-demand sourcing talent with expertise in data analysis and strategic technology to help you more predict, plan and respond to cost reductions.

Kingford’s supply chain services deliver supply chain innovation on demand. We offer a bold, yet proven service solution designed to grow market share and profit.

Our innovative approach to managing the supply chain offers a complete business model that delivers the talent and transformative tools necessary to create predictability, reliability, and responsiveness across your entire supply chain. Our practitioners are passionate about supply chains. We have spent a generation understanding, refining and building the best in intelligent supply chains. We provide talent on-demand with expertise in data analytics and strategic technologies that can help you predict, plan and respond more effectively.

By leveraging big data with powerful analytics, we deliver information that drives forecast accuracy and better planning, enabling you to gain improved planning with better forecast quality and the ability to make confident, informed decisions in minutes, rather than days.
Kingford provides powerful supply chain execution with “what-if” scenario planning in real-time. We help you adapt to the market faster and more efficiently—creating new opportunities for your organization.

Components Procurement Manufacturers

The greatest feature:

Kingford zbaton ekspertizën, proceset dhe mjetet e testuara me kohë në zinxhirin tuaj të furnizimit për rezultate më të mençura. Me shërbimet e zinxhirit të furnizimit të Kingford, zgjidhja juaj bëhet operacionale në më pak kohë, duke ju liruar të përqendroheni në të ardhmen. Krijimi i një zinxhiri furnizimi më efikas, më efektiv do të thotë që biznesi juaj kalon më pak kohë duke menduar se si "si" dhe më shumë kohë në dorëzimin tani.

Përmes planifikimit të zinxhirit të furnizimit, Kingford adreson secilin nga komponentët kritikë të zinxhirit tuaj të furnizimit për të arritur shikueshmërinë nga një fund në tjetrin, integrimin e përshpejtuar të ciklit të plotë dhe rezultatet e parashikueshme të planifikimit.

Hetim


    send-icon Na dërgoni mesazhin tuaj